Кількість
|
Вартість
|
||
|
Щепа для копчення WEEKEND Вільха ідеально підходить для копчення та ароматизації м'яса, риби, овочів, які готуються на деревному вугіллі, деревновугільному брикеті або дровах. Для якісного домашнього копчення важливо грамотно підібрати правильну щепу, щоб страви зберегли свої корисні властивості, а смак вийшов саме таким, як ви хочете.
Екологічно чисті паливні матеріали від WEEKEND надають диму тонких ароматних ноток, підкреслюють і виділяють неповторні смакові якості продукту.
Деревина: вільха
Фракція: 8-12 мм
Спосіб застосування: під час приготування продукту розсипати попередньо змочену щепу на розпечене вугілля
Умови зберігання: зберігати в сухому, захищеному від вологи місці, якомога далі від відкритого вогню та нагрівальних приладів
Запобіжні заходи: після використання залишки залити водою або присипати землею