Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0

Губки і хутро полірувальні YATO на липучці Ø125 мм

Артикул YT-47931
В наявності

Опис товару:

Губки і хутро полірувальні з липучкою YATO Ø= 125 мм, h= 25 мм з опорним диском і різьб. адаптером є відмінними насадками для полірування різних поверхонь. Виготовлені з високоякісного хутра та поролону, які забезпечують ефективне полірування і захист поверхні від подряпин і пошкоджень. Завдяки своєму діаметру 125 мм і висоті 25 мм, губки і хутро забезпечують швидке і рівномірне полірування. Кріпляться за допомогою липучки, що дозволяє легко замінювати абразивні матеріали. За допомогою опорного диска і різьбового адаптера, насадки можна легко швидко встановити на полірувальний станок або болгарку. Товщина насадки становить 14 мм, що забезпечує її міцність і тривалу експлуатацію.

Особливості товару:

  • Матеріал: Хутро, поролон

  • Діаметр: 125 мм

  • Висота: 25 мм

Сфери застосування:

Губки і хутро полірувальні з липучкою YATO Ø= 125 мм, h= 25 мм з опорним диском і різьб. адаптером ідеально підходять для полірування автомобілів, меблів, металевих поверхонь та інших матеріалів. Вони ефективно видаляють подряпини і потертості, залишаючи поверхню гладкою і блискучою. Завдяки зручній формі і липучковій кріпленню, губки і хутро легко використовувати і замінювати.

Переваги:

Губки і хутро полірувальні з липучкою YATO Ø= 125 мм, h= 25 мм з опорним диском і різьб. адаптером мають декілька переваг: - Високоякісний матеріал забезпечує ефективне полірування і захист поверхонь. - Завдяки липучковому кріпленню легко замінювати абразивні матеріали. - Діаметр 125 мм і висота 25 мм забезпечують швидке і рівномірне полірування. - Опорний диск і різьбовий адаптер дозволяють легко устанавлювати насадки на полірувальний станок або болгарку. - Товщина насадки 14 мм забезпечує міцність і тривалу експлуатацію.

Інші унікальні властивості та переваги:

Ще декілька унікальних властивостей і переваг губок і хутра полірувальних: - Легко очищуються від забруднень і залишків полірувальних матеріалів. - Витримують тривалу експлуатацію без втрати якості полірування. - Забезпечують рівномірне нанесення полірувальних засобів. - Відмінно підходять для професійного використання та домашнього використання. - Надійно кріпляться до полірувальних станків та болгарок з опорним диском і різьбовим адаптером.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
435.00 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Бренд YATO
Матеріал Хутро, поролон
Товщина, мм 14

Самовивіз з нашого магазину - безкоштовно.

Поштові служби "Нова Пошта" та "Укрпошта" по Україні - за тарифами перевізника

Адресна доставка кур'єром по Київській області - від 500 грн.

Більше інформації про доставку

  • Готівкою
  • Оплата карткою
  • Оплата за безготівковим розрахунком
Вгору