Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0

Емаль аерозольна універсальна декоративна Maxi Color RAL 9010 біла 400 мл

Артикул MX9010
В наявності

Опис товару:

Емаль аерозольна універсальна декоративна Maxi Color RAL 9010 біла 400 мл - це високоякісний продукт для фарбування поверхонь різного типу. Завдяки своїм особливостям, вона забезпечує міцність, стійкість до зовнішніх впливів і довговічність покриття. Ця емаль має місткість 400 мл і доступна в універсальному білому кольорі. Вона має зручну консистенцію аерозолю, що дозволяє легко і рівномірно наносити фарбу на поверхню.

Особливості товару:

  • Місткість (вага): 400 мл

  • Вид: Емаль

  • Консистенція: Аерозоль

  • Колір: Білий

Сфери застосування:

Емаль аерозольна універсальна декоративна Maxi Color RAL 9010 біла 400 мл підходить для використання в різних сферах. Вона може бути використана для фарбування металевих, дерев'яних і пластикових поверхонь. Її можна застосовувати для фарбування меблів, машин, радіаторів опалення, поручнів, дверей та багатьох інших предметів із різних матеріалів.

Переваги:

Емаль аерозольна універсальна декоративна Maxi Color RAL 9010 біла 400 мл має кілька переваг по відношенню до інших фарб. Вона швидко сохне і добре прилягає до поверхні, створюючи однорідне і гладке покриття. Її легко наносити і розподіляти, що забезпечує простоту в роботі. Крім того, ця емаль має високу стійкість до механічних пошкоджень, вологи і ультрафіолетових променів.

Інші унікальні властивості та переваги:

Помірна ціна, велика місткість, швидка сушка і висока якість покриття - це не всі переваги, які пропонує емаль аерозольна універсальна декоративна Maxi Color RAL 9010 біла 400 мл. Вона також має відмінну міцність і довговічність, зберігаючи свій колір і яскравість протягом тривалого періоду часу. Будь-яка поверхня, покрита цією емаллю, буде виглядати естетично і привабливо.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
129.00 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Колір Білий
Вид Емаль
Місткість (вага) 400 мл
Консистенція Аерозоль

Самовивіз з нашого магазину - безкоштовно.

Поштові служби "Нова Пошта" та "Укрпошта" по Україні - за тарифами перевізника

Адресна доставка кур'єром по Київській області - від 500 грн.

Більше інформації про доставку

  • Готівкою
  • Оплата карткою
  • Оплата за безготівковим розрахунком
Вгору